×

Volg ons op:

WIS

Nieuwbouwprojecten

Immo Deva s'est toujours spécialisé dans la vente de projets immobiliers neufs à Knokke depuis sa création en 1981. Nous avons déjà vendu plus de 300 résidences neuves conçues par divers constructeurs et architectes renommés.

Des appartements neufs avec vue sur la mer, des appartements de vie, des biens d'investissement. Vous trouverez certainement votre bonheur dans nos différents projets immobiliers à Knokke-Heist.

Vous recherchez une propriété existante ? N'hésitez pas à consulter la page des biens à vendre.

Coastlane

Prestigieus project in moderne stijl, prachtig gelegen aan de zonnekant van de Kustlaan in het Zoute, tussen het Albertplein en het Driehoeksplein met een prachtig zicht over het Zoute tot aan het Driehoeksplein. NOG ENKEL appartement op het 5 ° verdiep TE KOOP. Gevelbreedte van 10 meter .
Bekijk project

Res. Belagio

Prestigieus project in moderne stijl, ideaal gelegen op de hoek van de Paul Parmentierlaan en de Sylvain Dupuisstraat vlakbij de Zeedijk en het Rubensplein. Zuidgerichte oriëntatie. Luxe afwerking! Parkings in de residentie. DEZE RESIDENTIE WERD EXCLUSIEF OP PLAN VERKOCHT DOOR IMMO DEVA REAL ESTATE !!!
Bekijk project

Res. Il Sogno

Moderne nieuwbouw gelegen aan de zonnekant, in een rustige zijstraat van de Dumortierlaan vlakbij de Lippenslaan. Appartementen met 3 slaapkamers, grote terrassen en een gevelbreedte van ca. 8 meter! Start v.d. werken : september 2014.. DEZE RESIDENTIE WERD EXCLUSIEF VERKOCHT DOOR IMMO DEVA REAL ESTATE !!!!
Bekijk project

Res. Aura

Klein en stijlvol nieuwbouwproject (slechts 1 app. per verdiep) in een hedendaagse bouwstijl gelegen in de Paul Parmentierlaan op wandelafstand van de Zeedijk. Extra hoge plafonds ( 2m64) en fietslift! Appartementen met 2 en 3 slpk. DEZE NIEUWBOUW WERD EXCLUSIEF VERKOCHT DOOR IMMO DEVA REAL ESTATE !!!
Bekijk project

Res. Lumio

Hedendaagse nieuwbouwresidentie (slechts 1 app. per verdiep) in een moderne bouwstijl gelegen aan de zonnekant vlakbij de Zeedijk en het Rubensplein. NOG SLECHTS 1 Appartement op het 1°Verdiep te koop. Luxe afwerking ! DEZE NIEUWBOUW RESIDENTIE WERD IN EXCLUSIVITEIT VERKOCHT DOOR IMMO DEVA REAL ESTATE !!!!
Bekijk project

Res. Monticello

Standingvol nieuwbouwresidentie in de typische normandische stijl zeer zonnig gelegen op enkele passen van het Van Bunnenplein en de Zeedijk. Appartementen met 2 en 3 slaapkamers. Garages in het gebouw. DEZE NIEUWBOUW RESIDENTIE WERD EXCLUSIEF VERKOCHT DOOR IMMO DEVA REAL ESTATE !!!
Bekijk project
Top