×

Volg ons op:

WIS

Nieuwbouwprojecten

Immo Deva s'est toujours spécialisé dans la vente de projets immobiliers neufs à Knokke depuis sa création en 1981. Nous avons déjà vendu plus de 300 résidences neuves conçues par divers constructeurs et architectes renommés.

Des appartements neufs avec vue sur la mer, des appartements de vie, des biens d'investissement. Vous trouverez certainement votre bonheur dans nos différents projets immobiliers à Knokke-Heist.

Vous recherchez une propriété existante ? N'hésitez pas à consulter la page des biens à vendre.

Res. Kronos

Nieuwbouwresidentie in moderne bouwstijl centraal gelegen vlakbij de Lippenslaan en het Stadhuis. Nog slechts 1 dupleks dakappartementen met 3 slaapkamers en handelspand te koop ! Garages in het gebouw. Gebouw in afwerking. !
Bekijk project

Res. Picasso

Exclusief nieuwbouwproject op een unieke ligging op de KUSTLAAN aan de MINIGOLF in het ZOUTE met een wijds zicht over de villa's. 1 appartement per verdiep met 7 meter gevelbreedte en groot zonnig terras (2 meter diep). Zeer zonnige appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Deze residentie werd volledig VERKOCHT door ons kantoor
Bekijk project

Res. Esmeralda

Prachtig nieuw project met volledige zonoriëntatie (zuid en westen) gelegen op de hoek van het Canadasquare en de Jozef Nellenslaan genietend van een mooi zijdelings zeezicht en een weids open zicht op het Knokse hinterland richting hotel La Réserve. Appartementen met 1 tot 4 slaapkamers en ruime zonneterrassen.
Bekijk project

Res. Duin&Park

Uniek ontworpen luxe nieuwbouwproject rustig gelegen aan het Yzerpark vlakbij de Kustlaan, op wandelafstand van de Zeedijk. Appartementen met 1 tot 3 slpk. met ruime terrassen, allen afgewerkt met hoogwaardige materialen en oog voor detail. Inpandige garages.
Bekijk project

Res. Nautic

Nieuwbouw appartementen met ZUID-WEST oriëntatie, gelegen op de Diksmuidestraat vlakbij het Lichttorenplein en de Zeedijk. Appartementen met 2 slaapkamers. Ook mogelijkheid om 2 appartementen samen te voegen tot 1 zeer groot app. Voor de afwerking kunt u een modelappartement bezoeken v.d. zelfde bouwpromotor. Laatste duplex dakappartement te koop. Afwerking voorzien zomer 2017 !!
Bekijk project

res. LIVORNO

Nieuwbouwproject met slechts 5 appartementen in moderne bouwstijl gelegen hartje Knokke op de Piers de Raveschootlaan vlakbij de Lippenslaan en genietend van een open zicht. Gelijkvloersapp. met tuin. Duplexdakapp. met 3 slpk. en de verdiepingen zijn app. met 2 slpk. Start der werken januari 2016 !!! REEDS 2 APPARTEMENTEN VERKOCHT !!!
Bekijk project

Res. Port Elizabeth

Nieuwbouw residentie met instapklare appartementen met mooi terras en 2 of 3 slaapkamers centraal gelegen op de Leopoldlaan vlakbij de Lippenslaan en de Zeedijk ! Mogelijkheid tot aankoop garages in de residentie. Bezoek het modelappartement !!!! Onmiddellijk beschikbaar. Nog te koop : 1 duplex met 3 slpk. en terrassen, nog 3 app. met 2 slpk.
Bekijk project

Res. Mondriaan

Nieuwbouwresidentie in moderne bouwstijl met ZUIDWESTEN oriëntatie, gelegen op de Koningslaan vlakbij de Lippenslaan, het Zegemeer en hotel La Réserve en genietend van een open zicht op de villa’s. Appartementen met 2 slaapkamers. Duplexdakapp. met 3 slpk. en grote terrassen. GARAGES in het gebouw. Voor de afwerking kunt u een modelappartement bezoeken v.d. zelfde bouwpromotor. NOG 4 appartementen te koop AFWERKING voorzien voor ZOMER 2017.
Bekijk project

Res. Corneille

Hedendaags en stijlvol nieuwbouwproject (slechts 1 app. per verdiep) gelegen op de Leopoldlaan vlakbij de Zeedijk en het Rubensplein. Plafondhoogte van 2m68! Ruime appartementen met 3 slaapkamers en grote terrassen. Luxe afwerking !
Bekijk project

Res. Cypres

Nieuwe luxe-residentie in moderne bouwstijl die u alle faciliteiten biedt van een hotelsuite, maar ook van een appartement en van een erkende zorgflat. Centrale ligging vlakbij het Zegemeer, de Lippenslaan en met rechtstreekse toegang tot het Cultureelcentrum Scharpoord. Appartementen met 1 of 2 slaapkamers. Inpandige garages. Uniek te Knokke, ideaal als belegging ( bruto rendement van 4%, verlaagd BTW tarief en vrijstelling onroerende voorheffing). Luxueus afgewerkt en ingericht, met ruime en zonnige terrassen. 7/7 service en zorg.
Bekijk project

Res. Calvi

Nieuwbouwresidentie in de typische ‘Cottage’ stijl, zeer centraal gelegen op de hoek van de Paul Parmentierlaan en de Blancgarinstraat vlakbij de Zeedijk. Ideale ZON ORIENTATIE ( zuid en zuidwest). Nog slechts 3 app. te koop ( met 1 , 2 en 3 slpk.). Bezoek het modelappartement
Bekijk project

Res. Gaugin

NIEUW PROJECT in moderne bouwstijl met ZUID - WEST oriëntatie, gelegen in de Paul Parmentierlaan vlakbij de Zeedijk en het Rubensplein. APPARTEMENTEN met 2 en 3 slaapkamers en mooie terrassen. Luxe afwerking ! RUIME GARAGES op het gelijkvloers en op -1. Fietsenberging op het gelijkvloers. Voor de afwerking kunt u een modelappartement bezoeken v.d. zelfde bouwpromotor. Nog TE KOOP: 1° Verdiep links , Duplexdakappartement en Glv app.
Bekijk project
Top