×

Volg ons op:

WIS

Nieuwbouwprojecten

Immo Deva s'est toujours spécialisé dans la vente de projets immobiliers neufs à Knokke depuis sa création en 1981. Nous avons déjà vendu plus de 300 résidences neuves conçues par divers constructeurs et architectes renommés.

Des appartements neufs avec vue sur la mer, des appartements de vie, des biens d'investissement. Vous trouverez certainement votre bonheur dans nos différents projets immobiliers à Knokke-Heist.

Vous recherchez une propriété existante ? N'hésitez pas à consulter la page des biens à vendre.

Res. Dali

Nieuwe residentie in moderne stijl gelegen aan de zonnekant van de Paul Parmentierlaan op wandelafstand van het centrum. Inpandige garages te koop. Appartementen met ruime zonneterrassen en gevelbreedtes vanaf 6 meter!
Bekijk project

Res. Obione

Uitzonderlijke nieuwbouw duplex dakappartementen gelegen op de Zeedijk tussen het Driehoeksplein en het Lichttorenplein. Ruime appartementen (140m²) met 3 slaapkamers en met zonneterrassen met zicht op zee en het Knokse hinterland. Uitzonderlijk hoek duplex dakappartement ( 231m²) met ZUID-WEST oriëntatie en 32 meter gevelbreedte met prachtige zicht op zee. 4 slaapkamers. 2 unieke hoekterrassen.
Bekijk project

Leopoldlaan 22

Nieuw project gelegen aan de zonnekant van de Leopoldlaan op wandelafstand van de Zeedijk en de Lippenslaan. Kleinschalig gebouw met 5 appartementen. Appartementen met 2 slaapkamers. Bergingen en fietsenberging op het gelijkvloers
Bekijk project

Res. Cesar

Zuidgericht nieuwbouwproject in moderne architectuur met aangename appartementen gelegen in een rustige, éénrichtingsstraat vlakbij de Lippenslaan. Inpandige garages te koop. Garages te koop op het gelijkvloers en -1. Fietsenberging en private kelders. NOG SLECHTS 2 APPARTEMENTEN TE KOOP !!!
Bekijk project

Residentie Ten Berghe

Zuidgericht nieuwbouwproject gelegen in de Jozef Nellenslaan genietend van een open zicht over de villa’s van het Albertstrand, gelegen vlakbij het Rubensplein, op wandelafstand van de Zeedijk, en Lippenslaan. Appartementen met 3 slaapkamers, ruime zonneterrassen en open zicht over de villa’s van het Albertstrand.
Bekijk project

Res. De Branding

NIEUWBOUW Residentie in moderne bouwstijl met ZUID oriëntatie, gelegen op de Sylvain Dupuisstraat op 50 meter afstand van het Rubensplein en de Zeedijk. Appartementen met 2 / 3 slaapkamers. Grote zonneterrassen vooraan. Ruime parkeerplaatsen en garages in het gebouw.
Bekijk project

Res. Squareview

Hedendaagse kleine nieuwbouwresidentie t (slechts 4 appartementen) in een moderne bouwstijl gelegen aan de zonnekant in de Paul Parmentierlaan met een open zicht op het A. Hansplein. NOG TE KOOP : dupleksdakappartement met 3 slaapkamers en 2 terrassen . Garages in het gebouw. !!!
Bekijk project

Res. Christian

Niewbouwresidentie in moderne bouwstijl met ZUID WESTEN oriëntatie, gelegen op de Koningslaan vlakbij de Elizabetlaan genietend van een prachtig open zicht op de villa’s en het Zegemeer. BEL ETAGE APPARTEMENT met TERRAS te koop !!!VOLLEDIG AFGEWERKT en INSTAPKLAAR !!!
Bekijk project

Res. VILLA II

Prachtige nieuwbouw villaresidentie gelegen op de hoek van de Jozef Nellenslaan en het Canadasquare aan het Albertstrand. Appartementen met 2 of 3 slaapkamers en garages. Mooi zeezicht en grote zonneterrassen. Luxe afwerking met o.a. gashaard, blokdeuren, hoge plafonds, etc. NOG slechts 3 appartementen TE KOOP!! Contacteer ons voor bezoek!!
Bekijk project

Res. Riva Nord

Hedendaags nieuwbouwresidentie centraal gelegen op de hoek van de Zoutelaan en de Piers de Raveschootlaan, op wandelafstand van de Dumortierlaan en de Lippenslaan. Nog te koop : Duplexdakappartement met 3 slaapkamers. Ruim handelspand.
Bekijk project

Res. Nordic

Exclusief luxueus afgewerkt nieuwbouwproject met prachtige hoekappartementen met frontaal zeezicht. Inpandige garages te koop. Royale oppervlaktes en gevelbreedtes van minimaal 8,5 meter. Appartementen met 3 tot 4 slaapkamers. Prachtige fietsenberging op het gelijkvloers. Hoge grondwaardes van ca. 70% ( slechts 2,5 % verschil met aankoop van bestaand appartement). Bezoek een modelappartement!
Bekijk project

Res. Artevelde

Hedendaags en klein nieuwbouwproject (slechts 1 app. per verdiep) in een moderne bouwstijl gelegen aan de zonnekant van de Koningslaan vlakbij het Zegemeer, op wandelafstand van de Lippenslaan. Prachtig open zicht over de villa’s. Appartementen met 2 en 3 slaapkamers.
Bekijk project
Top