×

Volg ons op:

WIS

Nieuwbouwprojecten

Immo Deva s'est toujours spécialisé dans la vente de projets immobiliers neufs à Knokke depuis sa création en 1981. Nous avons déjà vendu plus de 300 résidences neuves conçues par divers constructeurs et architectes renommés.

Des appartements neufs avec vue sur la mer, des appartements de vie, des biens d'investissement. Vous trouverez certainement votre bonheur dans nos différents projets immobiliers à Knokke-Heist.

Vous recherchez une propriété existante ? N'hésitez pas à consulter la page des biens à vendre.

res. Pollock

Prachtige nieuwbouw villaresidentie gelegen op de hoek van de Jozef Nellenslaan en de Zwaluwenlaan aan het Albertstrand, vlakbij het Rubensplein. Hoekappartementen met 2 of 3 slaapkamers en garages. Ruime zonneterrassen en hoge plafonds van 2m65 en meer. Luxe afwerking. Inpandige enkele en dubbele garageboxen te koop.
Bekijk project

Res. Figaro

Nieuw project gelegen aan de zonnekant van de Dumortierlaan, grenzend aan het Yzerpark. Appartementen met zuid gerichte terrassen genietend van een open zicht op het Park. Ruime, individuele kelders ( ca. 6m²).
Bekijk project

Res. Duinbergen

Exclusief luxe-nieuwbouwproject met frontaal zeezicht op de hoek van de Zeedijk en de Meerlaan .Prachtig zicht op zee en uitgestrekt zicht op het hinterland van Knokke. Appartementen met 2 en 3 slaapkamers. Inpandige parkings en garages te koop. Luxe afwerking met hoge handelswaardes. Vloerverwarming met warmtepomp
Bekijk project

Res. Dubuffet

Hedendaags en stijlvol nieuwbouwproject (slechts 1 app. per verdiep) met open zicht gelegen aan het vernieuwde Burg. Fr. Desmidtplein. Ruime appartementen met 3 slaapkamers en grote, zuidgerichte terrassen. Duurzame en energiezuinige residentie met vloerverwarming (warmtepomp) en zonnepanelen voorzien per appartement.
Bekijk project

Res. Moore

Standingvol nieuwbouwproject, zeer zonnig gelegen op de Lippenslaan.Appartementen met een uitzonderlijke gevelbreedte van meer dan 9 meter! Mooie zonnige terrassen met een diepte van meer dan 2 meter. Fietsenberging op het gelijkvloers. LAATSTE APPARTEMENT OP DE DERDE VERDIEPING!!!
Bekijk project

Res. Fontana

NIEUW PROJECT in moderne bouwstijl, gelegen op de Paul Parmentierlaan op wandelafstand van het Rubensplein en de Zeedijk. Appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Ook mogelijkheid om meerdere appartementen samen te voegen tot 1. ruime GARAGES in het gebouw op het gelijkvloers en -1. Fietsenberging op het gelijkvloers Voor de afwerking kunt u een modelappartement bezoeken v.d. zelfde bouwpromotor.
Bekijk project

Res. Berlage

Standingvol nieuwbouwproject, zeer zonnig gelegen op de Van Bunnenlaan, vlakbij het Van Bunnenplein en de Zeedijk. Appartementen met een uitzonderlijke gevelbreedte van meer dan 9 meter! Mooie zonnige terrassen met een diepte van meer dan 2 meter. Grote Garageboxen en fietsenberging(met aparte ingang) op het gelijkvloers!
Bekijk project

Res. Palace

Uitzonderlijke nieuwbouw duplex dakappartementen gelegen op de Zeedijk tussen het Driehoeksplein en het Lichttorenplein. Ruime appartementen (140m²) met 3 slaapkamers en met zonneterrassen met zicht op zee en het Knokse hinterland. Uitzonderlijk hoek duplex dakappartement ( 231m²) met ZUID-WEST oriëntatie en 32 meter gevelbreedte met prachtige zicht op zee. 4 slaapkamers. 2 unieke hoekterrassen.
Bekijk project

Res. Napoli

Uitzonderlijk nieuwbouwproject gelegen aan de zonnekant van het Driehoeksplein met zuidgerichte terrassen en open zicht op het plein. Appartementen met 2 slaapkamers.
Bekijk project

Res. Miro

Nieuwe residentie in moderne stijl gelegen in de Paul Parmentierlaan op wandelafstand van het centrum. Inpandige garages te koop. Appartementen met 2 en 3 slaapkamers.
Bekijk project

Res. Louise

Exclusief luxe-nieuwbouwproject met frontaal zeezicht op de hoek van de Zeedijk en het Canadasquare .Prachtig zicht op zee en uitgestrekt zicht op het hinterland van Knokke. Royale oppervlaktes met grote, minimale raampartijen. Luxe afwerking met o.a. gashaard, plafondhoge blokdeuren, natuursteen, gietvloeren, domotica, begeleiding interieurarchitecte, etc. LAATSTE appartement Te Koop !!
Bekijk project

Res. Dali

Nieuwe residentie in moderne stijl gelegen aan de zonnekant van de Paul Parmentierlaan op wandelafstand van het centrum. Inpandige garages te koop. Appartementen met ruime zonneterrassen en gevelbreedtes vanaf 6 meter!
Bekijk project
Top