×

Volg ons op:

Uw favoriet vastgoed 3

Hieronder vindt u al het vastgoed dat u bewaard heeft.

WIS ALLE FAVORIETEN PRINT DOORSTUREN

POP-UP handelspand gelegen op de Lippenslaan vlakbij de Elizabetlaan

5947/DEVA
POP-UP handelspand gelegen op de Lippenslaan ter hoogte van de Elizabetlaan en het Burg. Frans Desmidtplein met een mooie etalage van ca. 5m70. Gelegen in de onmiddelllijke omgeving van Scotch&Soda, Veritas, Zushi, Decloedt, etc. Het handelspand heeft een bruikbare oppervlakte van ca. 140m² met een koer van ca. 40m² die overdekt kan worden of als terras/binnentuin. Rechtstreeks toegankelijke kelder. Een horeca handelsuitbating is toegelaten en een uitbouw van een overdekt terrasgedeelte is hierbij mogelijk (stedenbouwkundige goedkeuring vereist).
WIS BEKIJK

Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en zonnig terras, rustig gelegen te Duinenwater. Garagebox in het gebouw

5886/DEVA
Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en terras, gelegen in de rustige wijk Duinenwater. Ondergrondse garagebox beschikbaar. INDELING: Inkomhal met apart toilet. Aangename leefruimte met toegang tot het zuid gericht terras. Volledig ingerichte open keuken. Slaapkamer 1 met ingebouwde kasten met aansluitende badkamer met douche , toilet en dubbele lavabo. Slaapkamer 2 met douchekamer. Aparte berging. Kelder. Ondergrondse garagebox: 150€/maand. Forfait algemene onkosten: 120€/maand.
WIS BEKIJK

Hedendaagse villa (°2017) gelegen vlakbij het centrum van Knokke.

5949/DEVA
Hedendaagse villa (°2017) gelegen vlakbij het centrum van Knokke. INDELING: Royale inkomhal met vestiaire en toilet. Lichtrijke woonkamer met zit- en eetruimte met aansluitend volledig ingerichte, open keuken (inductie, combi micro-oven, combi micro-steamer, etc.). Toegang tot het zuid-west gericht overdekt terras en de verzorgde tuin. Op het verdiep: nachthal met toilet. Zeer ruime slaapkamer/polyvalente ruimte. 3 slaapkamers met ingemaakte kasten. Aparte dressing. Douchekamer. Badkamer met vrijstaand bad en inloopdouche. Terras van 60m². Garage van 100m² voor 5 à 6 wagens met 2 sectionale poorten, vloerverwarming en brug met put voor 2 wagens. Domotica, alarm, vloerverwarming, buitencamera's, airco, etc. voorzien. Oprit voor meerdere wagens. Zonnepanelen met 4240 Wp voorzien (omschakeling warmtepomp is mogelijk). Elektrische rolluiken.
WIS BEKIJK

Graag meer informatie

Top