×

Volg ons op:

Uw favoriet vastgoed 4

Hieronder vindt u al het vastgoed dat u bewaard heeft.

WIS ALLE FAVORIETEN PRINT DOORSTUREN

Handelspand in het centrum van Heist gelegen vlak aan de Kursaalstraat

5872/DEVA
Handelspand (70m²) in het centrum van Heist gelegen op minder dan 200 meter van de Kursaalstraat, het Heldenplein en de Zeedijk. INDELING: Ontvangstruimte met etalage, achteraan een aangename ruimte (gevelbreedte 6 meter) met mogelijkheid plaatsing toilet en kitchenette. Inclusief kelderruimte (ca. 5 m²). De eigenaar zal volgende zaken voorzien : sanitaire leidingen , centrale verwarming (vloerverwarming + ketel) , elektriciteit (lichtpunten en stopcontacten) , vloerisolatie en chape , muren en plafonds droog afgewerkt met stucplaten
WIS BEKIJK

Nieuw luxe. appartement gelegen op de Kustlaan in het Zoute, tussen de Minigolf en het Albertplein

5170/DEVA
Nieuw, luxueus afgewerkt appartement met een topligging in het hart van het Zoute op de Kustlaan ter hoogte van E. Ysayelaan vlakbij het Albertplein, gelegen in een moderne residentie met gevel in Carrara marmer. INDELING: Inkom met gastentoilet en C.V.-berging met aansluiting wasmachine. Zuidgerichte woonkamer uitgevend op het prachtig terras (1m80 diep!) met open zicht. Volledig ingerichte open keuken voorzien van alle comfort. 2 slaapkamers met toegang tot het terras achteraan. Badkamer met ligbad. Aparte douchekamer. Kelder. Garages te koop op wandelafstand. Verkoop onder registratierechten !
WIS BEKIJK

Lumineus nieuwbouw handelspand van 421m² (bruto) met ZW-gerichte koer, en plafondhoogtes van 6 meter /!\, gelegen in de Lippenslaan met zeer veel mogelijkheden.

5835/DEVA
Lumineus nieuwbouw handelspand van 421m² (bruto), met ZW- gerichte koer gelegen in de Lippenslaan met zeer veel mogelijkheden. Etalage van ca. 9m47 meter. Gelijkvloers 261m² (bruto) met kelder van 160m² (bruto). Plafondhoogte van 6 meter !!! Commerciële ligging met in de onmiddellijke nabijheid: Verfaillie Bauwens, bakkerij Lefevere, Keurslager Dirk, etc.,
WIS BEKIJK

Gemeubeld en goed onderhouden appartement vlakbij de Dumortierlaan.

5907/DEVA
Gemeubeld appartement gelegen tegen de Zoutelaan en vlakbij de winkels van de Dumortierlaan. INDELING: Aangename woonkamer. Open ingerichte keuken. Apart toilet. Ruime slaapkamer met ingebouwde kasten. Slaaphoek met ingebouwd stapelbed. Zonnig koertje met berging. Badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche. Forfait algemene onkosten : 50 euro / maand.
WIS BEKIJK

Graag meer informatie

Top