×

Volg ons op:

Uw favoriet vastgoed 4

Hieronder vindt u al het vastgoed dat u bewaard heeft.

WIS ALLE FAVORIETEN PRINT DOORSTUREN

Recent appartement gelegen vlakbij de Zeedijk en het Rubensplein.

5052/DEVA
Recent appartement gelegen vlakbij de Zeedijk en het Rubensplein. Mogelijkheid tot parking in het gebouw. INDELING: Inkom met afzonderlijk gastentoilet, vestiaire en ruime C.V.-berging met waterafvoer. Volledig ingerichte open keuken. Ruime living met eet- en zithoek en een oost-zuid terras van 4m². Nachthal. 2 slaapkamers – beiden geschikt voor een dubbel bed – waarvan 1 met badkamer (lavabo en toilet) en de andere slaapkamer met aparte, ruime douchekamer voorzien van een regendouche en lavabo. De slaapkamers geven uit op een zonnig zuid-west gericht terras van 5m². Kelder en ruime fietsenberging (4 fietsenstallingen). Parkeerplaats te koop niveau -2 : €80.000.
WIS BEKIJK

Gesloten garagebox onder het Lichttorenplein.

5870/DEVA
Private garagebox, gelegen op enkele passen van de zeedijk en aan de Kustlaan
WIS BEKIJK

Uitstekend gelegen koppelwoning, vlakbij het centrum van Knokke.

5895/DEVA
Uitstekend gelegen koppelwoning met 4 slaapkamers, gelegen vlakbij het commerciële centrum van Knokke. INDELING: glv.: Inkomhal met afzonderlijk toilet. Berging met aansluiting voor wasmachine. Woonkamer met open keuken. 1e verd.: 3 ruime slaapkamers en badkamer met ligbad en dubbele lavabo. Zolder. Kelder. Tuin vooraan. Dubbele garage achteraan.
WIS BEKIJK

Nieuw, zuid-west gericht appartement gelegen vlakbij de Dumortierlaan. Inpandige parking te huur

5906/DEVA
Nieuw, zuid-west gericht appartement gelegen vlakbij de Dumortierlaan, in een rustige éénrichtingsstraat. Inpandige parking te huur INDELING: Inkomhal met ruimte voor vestiaire en gastentoilet. Zonnige woonkamer met veel lichtinval, uitgevend op het zuid-westen gericht terras (1m40 diep). Volledig ingerichte open keuken voorzien van alle comfort. Nutsberging met warmtepomp en aansluiting wasmachine. 2 slaapkamers voorzien voor dubbel bed uitgevend op het zuid oosten gericht terras (3 meter diep). Douchekamer met dubbele lavabo en douche. Gemeenschappelijke fietsenberging. Hoge plafonds. Vloerverwarming. Mogelijkheid tot bijhuren autostandplaats(en) in het gebouw 140 EUR/maand. Algemene kosten: €75/maand
WIS BEKIJK

Graag meer informatie

Top