×

Volg ons op:

Uw favoriet vastgoed 3

Hieronder vindt u al het vastgoed dat u bewaard heeft.

WIS ALLE FAVORIETEN PRINT DOORSTUREN

Zonnig appartement met zeezicht op het Van Bunnenplein. Mogelijkheid van garage in het gebouw

5129/DEVA
Prachtig gelegen appartement op het Van Bunnenplein met 2 slaapkamers genietend zowel van een OPEN ZICHT als van een mooi ZEEZICHT. INDELING: Inkom met apart toilet , vestiaire en berging. Zuid/westen gerichte living met mooi groot terras en ZIJDELINGS ZEEZICHT. Ingerichte open keuken. 2 volwaardige slaapkamers voor dubbel bed. Badkamer met ligbad. Kelder en fietsenberging. Ruime garagebox te koop in de residentie zelf: €150.000 EUR
WIS BEKIJK

Nieuw luxe duplex dakapp. (219m²) met ruime gevelbreedte. Ondergrondse garages te koop.

4380/DEVA
Ruim, luxueus afgewerkt nieuwbouw duplex dakapp. ( 219m² + 27m² terrassen) met een gevelbreedte van meer dan 10 meter gelegen in het centrum van Knokke. Ondergrondse garageboxen te koop ( 15 – 45 m²). INDELING: Inkom met rechtstreekse toegang vanuit de lift. Aangename woonkamer met gashaard, bestaande uit een tv-hoek en een zitruimte uitgevend op het ruim zuid-oost gericht terras & loggia (2m50 diep). Volledig ingerichte luxe leefkeuken ( Miele apparatuur) met aansluitende nutssberging. Eetkamer uitgevend op het zuid-west gericht terras (2,5m diep) met zicht op het groendak Sas met gastentoilet. Op het verdiep. Nachthall met wasberging.3 volwaardige slpk.. 2 met aansluitende douchekamer met toilet. Master met dressing en ruime badkamer met apart toilet. Kelder en fietsenberging. Ondergrondse garageboxen te koop (15 – 45 m²).
WIS BEKIJK

Zeer mooi vernieuwde, studio met prachtig zicht op het Driehoeksplein.

5890/DEVA
Modern vernieuwde studio heel centraal gelegen op de Dumortierlaan, met zicht op het Driehoeksplein. INDELING: inkom met vestiaire. Volledig uitgeruste keuken met alle toebehoren. Aangename en lichtvolle living die uitgeeft op het terras met zicht op het Driehoeksplein. Douchekamer met inloopdouche en toilet. Kelder. Fietsenberging. Algemene onkosten inbegrepen. Provisie : privé-verbruik water en gas: 60 euro/maand.
WIS BEKIJK

Graag meer informatie

Top