×

Volg ons op:

Uw favoriet vastgoed 3

Hieronder vindt u al het vastgoed dat u bewaard heeft.

WIS ALLE FAVORIETEN PRINT DOORSTUREN

Garagebox op het gelijkvloers van een residentie gelegen in de Van Bunnenlaan

5527/DEVA
Goed toegankelijke garagebox op het gelijkvloers gelegen in het centrum van Knokke op de Van Bunnenlaan. Afmetingen: ca.5m53 diep. ca. 2m86 breed. ca. 1m82 hoog
WIS BEKIJK

Modern en cosy appartement ideaal gelegen vlakbij het strand, het Driehoeksplein en de winkels van de Kustlaan en Dumortierlaan.

5172/DEVA
Modern en cosy appartement ideaal gelegen vlakbij het strand, het Driehoeksplein en de winkels van de Kustlaan en Dumortierlaan. Het appartement werd volledig gerenoveerd (mortex). INDELING: Inkomhall met gastentoilet en ruime vestiairekast met technische berging. Aangename woonkamer met aparte eet- en zithoek. Ingerichte open keuken. Ruime slaapkamer met ingemaakte kasten, uitgevend op het zonnig zuid-west gericht terras (1m50 diep). Aansluitende douchekamer. Fietsenberging op het gelijkvloers.
WIS BEKIJK

Recent app. op de Dumortierlaan met zonnig terras en zicht op park achteraan.

5463/DEVA
Recent, ongemeubeld app. met 2 slpk. op de Dumortierlaan met zonnig terras en prachtig zicht achteraan op het Yzerpark. Indeling: Inkomhal met vestiaire en afz. toilet. Mooie living met loggia en terras. Open ingerichte keuken. Berging met aansluiting wasmachine en centrale stofzuiger, 2 slaapkamers voor dubbel bed met inbouwkasten en zonnig terras achteraan met zicht op het Yzerpark. Badkamer en aparte douchekamer. Mooie parketvloer in het volledig appartement. Kelder en fietsenberging.
WIS BEKIJK

Graag meer informatie

Top