×

Volg ons op:

PROJECT RESIDENTIE DUINBERGEN

Dit uitzonderlijk project gelegen op één van de laatste hoeklocaties op de Zeedijk van Knokke, zal uw aandacht niet ontgaan. Dankzij de ligging, de luxueuze afwerking met al het hedendaags comfort, de prachtige zichten op zee en op de villa’s van het Albertstrand kunt u volop genieten van uw appartement. Vlot toegankelijke parkeerplaatsen en garages in de residentie bezorgen u een ontspannen verblijf. Kortom dit is de ideale investering op de Zeedijk van Knokke.

LIGGING

Gelegen op de hoek van de Zeedijk en de Meerlaan, bent u vlak aan het prachtige strand van Knokke. Een rustige locatie op de Zeedijk, op wandelafstand van het commerciële centrum.

EXTERIEUR

De moderne en vooruitstrevende architectuur van het gebouw, naar de hand van het befaamde architectenbureau Arcas (Knokke, Parijs & Gdansk), valt onmiddellijk op in de buurt. Dit project voorziet appartementen met ondergrondse parkings en garageboxen. Alle appartementen hebben een frontaal of zijdelings zeezicht en de hoekappartement hebben een vergezicht naar het Rubensplein.

VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT

INTERIEUR

De bouwheer, die meer dan 20 jaar actief is in Knokke, voorziet appartementen van 67m² tot 283m² met luxueuze afwerking, die geheel uitgevoerd worden volgens uw eigen smaak, u kiest zelf de materialen en kleuren. Zij zorgen ervoor dat uw nieuw appartement perfect past bij uw noden en wensen.

Contacteer ons ivm Project Residentie Duinbergen

Telefonisch 050 61 18 30 of met een berichtje

Top