Nieuwbouwprojecten

1234567

< 6 / 7 >

Res. Farida

UITVERKOCHT - Nieuwbouwresidentie met app. 2 en 3 slpk. UITVERKOCHT

UITVERKOCHT


Res. Charly I

Nieuwbouwresidentie (slechts 1 app. per verdiep) in een hedendaagse bouwstijl gelegen op de Lippenslaan vlakbij de Dumortierlaan en op slechts een steenworp van de zeedijk. Nog slechts 2 appartementen te koop met 2 slaapkamers. Volledig afgewerkt!

UITVERKOCHT


Res. Regatta

Zonnig nieuwbouwproject gelegen op de Lippenslaan vlakbij de Dumortierlaan en op wandelafstand van de Zeedijk. Appartementen met 2 slpk. Duplex met 3 slpk.

UITVERKOCHT


Res. Clabriz

Zeer centraal gelegen nieuwbouw in een moderne bouwstijl op de Van Bunnenlaan op wandelsafstand van de Zeedijk. NOG 1 DUPLEKSDAKAPP. met 2 grote en 1 kleine slaapk. en 2 GROTE TERRASSEN. VOLLEDIG AFGEWERKT en INSTAPKLAAR !!!

UITVERKOCHT


Res. Cambridge

UNIEK en ZONNIG NIEUWBOUWRESIDENTIE op de hoek van de Zeedijk en het Van Bunnenplein met een subliem zicht op zee en mooie terrassen. Appartement met 24 meter gevelbreedte zeezicht. Alle appartementen in de residentie werden exclusief door Immo Deva VERKOCHT

UITVERKOCHT


Res. Botero

UITVERKOCHT - Nieuwbouwproject in een moderne bouwstijl gelegen op de Parmentierlaan. Mogelijkheid van garages in het gebouw. Appartementen 1, 2 en 3 slaapkamers.

UITVERKOCHT


Res. Squareview

Hedendaagse kleine nieuwbouwresidentie t (slechts 4 appartementen) in een moderne bouwstijl gelegen aan de zonnekant in de Paul Parmentierlaan met een open zicht op het A. Hansplein. Appartementen met 3 slaapkamers en garages in het gebouw.

Vanaf € 795.000

Nog slechts 1 beschikbaar!

Meer informatie


Res. Niels

Klein en strak nieuwbouwresidentie (slechts 1 app. per verdiep) in een hedendaagse bouwstijl gelegen in een rustige buurt vlakbij het Zegemeer en de Lippenslaan. Nog 1 appartement op het Glv te koop met 2 slpk. en tuin. Volledig afgewerkt . DEZE RESIDENTIE WERD VERKOCHT DOOR IMMO DEVA REAL ESTATE !!!

UITVERKOCHT


1234567

< 6 / 7 >

IMMO DEVA REAL ESTATE - Alg. Voorwaarden - Privacy - website: Projectweb Media - © Immo Deva

Opendeurdag instapklare appartementen | dinsdag 14 augustus | 14u - 16u | 16u -18u

Beste klant,

Kom gerust langs bij deze appartementen voor een vrijblijvende rondleiding

14u - 16u, Kustlaan 77 te Knokke
16u -18u, Mussenpad 5 te Knokke

Met vriendelijke groeten,
Mathieu Deroo
Immo Deva

3934/DEVA

Recent, instapklaar app. gelegen vlakbij de Zoutelaan en de Dumortierlaan. Garage te koop

BEKIJK
3886/DEVA

Aangenaam en zonnig app. met open zicht, gelegen op de Kustlaan tussen het Driehoeksplein en het Albertplein.

BEKIJK
×