Nieuwbouwprojecten

123456

< 6 / 6 >

Res. Cambridge

UNIEK en ZONNIG NIEUWBOUWRESIDENTIE op de hoek van de Zeedijk en het Van Bunnenplein met een subliem zicht op zee en mooie terrassen. Appartement met 24 meter gevelbreedte zeezicht. Alle appartementen in de residentie werden exclusief door Immo Deva VERKOCHT

UITVERKOCHT


Res. Botero

UITVERKOCHT - Nieuwbouwproject in een moderne bouwstijl gelegen op de Parmentierlaan. Mogelijkheid van garages in het gebouw. Appartementen 1, 2 en 3 slaapkamers.

UITVERKOCHT


Res. Squareview

Hedendaagse kleine nieuwbouwresidentie t (slechts 4 appartementen) in een moderne bouwstijl gelegen aan de zonnekant in de Paul Parmentierlaan met een open zicht op het A. Hansplein. Appartementen met 3 slaapkamers en garages in het gebouw.

Vanaf € 795.000

Nog slechts 1 beschikbaar!

Meer informatie


Res. Niels

Klein en strak nieuwbouwresidentie (slechts 1 app. per verdiep) in een hedendaagse bouwstijl gelegen in een rustige buurt vlakbij het Zegemeer en de Lippenslaan. Nog 1 appartement op het Glv te koop met 2 slpk. en tuin. Volledig afgewerkt . DEZE RESIDENTIE WERD VERKOCHT DOOR IMMO DEVA REAL ESTATE !!!

UITVERKOCHT


Res. Monticello

Standingvol nieuwbouwresidentie in de typische normandische stijl zeer zonnig gelegen op enkele passen van het Van Bunnenplein en de Zeedijk. Appartementen met 2 en 3 slaapkamers. Garages in het gebouw. DEZE NIEUWBOUW RESIDENTIE WERD EXCLUSIEF VERKOCHT DOOR IMMO DEVA REAL ESTATE !!!

UITVERKOCHT


123456

< 6 / 6 >

IMMO DEVA REAL ESTATE - Alg. Voorwaarden - Privacy - website: Projectweb Media - © Immo Deva

Opendeurdag residentie Esmeralda zaterdag 19 mei | 14u - 17u

Beste klant,

Kom gerust vrijblijvend langs voor meer informatie betreft dit prachtig luxeproject.

Bezoek de diverse, luxueus afgewerkte appartementen met 3 of 4 slaapkamers.

Canadasquare 4 te Knokke

Met vriendelijke groeten,
Mathieu Deroo
Immo Deva

Esmeralda

BEKIJK
×