Nieuwbouwprojecten

123456

< 6 / 6 >

Res. Lumio

Hedendaagse nieuwbouwresidentie (slechts 1 app. per verdiep) in een moderne bouwstijl gelegen aan de zonnekant vlakbij de Zeedijk en het Rubensplein. NOG SLECHTS 1 Appartement op het 1┬░Verdiep te koop. Luxe afwerking ! DEZE NIEUWBOUW RESIDENTIE WERD IN EXCLUSIVITEIT VERKOCHT DOOR IMMO DEVA REAL ESTATE !!!!

UITVERKOCHT


Res. Ciboulette

Nieuwbouwresidentie in 'Cottage' stijl, met vooraan een prachtig open zicht op het Driehoeksplein en achteraan zicht op de villa's van het Zoute en dit op slechts enkele passen van de Zeedijk. Nog slechts 1 app. met 3 slpk. en duplexdakapp. met 3 slpk. te koop. Garages.

UITVERKOCHT


Res. Clabriz

Zeer centraal gelegen nieuwbouw in een moderne bouwstijl op de Van Bunnenlaan op wandelsafstand van de Zeedijk. NOG 1 DUPLEKSDAKAPP. met 2 grote en 1 kleine slaapk. en 2 GROTE TERRASSEN. VOLLEDIG AFGEWERKT en INSTAPKLAAR !!!

UITVERKOCHT


Res. Botero

UITVERKOCHT - Nieuwbouwproject in een moderne bouwstijl gelegen op de Parmentierlaan. Mogelijkheid van garages in het gebouw. Appartementen 1, 2 en 3 slaapkamers.

UITVERKOCHT


Res. Squareview

Hedendaagse kleine nieuwbouwresidentie t (slechts 4 appartementen) in een moderne bouwstijl gelegen aan de zonnekant in de Paul Parmentierlaan met een open zicht op het A. Hansplein. Appartementen met 3 slaapkamers en garages in het gebouw.

Vanaf € 795.000

Nog slechts 1 beschikbaar!

Meer informatie


Res. Monticello

Standingvol nieuwbouwresidentie in de typische normandische stijl zeer zonnig gelegen op enkele passen van het Van Bunnenplein en de Zeedijk. Appartementen met 2 en 3 slaapkamers. Garages in het gebouw. DEZE NIEUWBOUW RESIDENTIE WERD EXCLUSIEF VERKOCHT DOOR IMMO DEVA REAL ESTATE !!!

UITVERKOCHT


123456

< 6 / 6 >

IMMO DEVA REAL ESTATE - Alg. Voorwaarden - Privacy - website: Projectweb Media - © Immo Deva

Opendeurdag instapklare appartementen | dinsdag 14 augustus | 14u - 16u | 16u -18u

Beste klant,

Kom gerust langs bij deze appartementen voor een vrijblijvende rondleiding

14u - 16u, Kustlaan 77 te Knokke
16u -18u, Mussenpad 5 te Knokke

Met vriendelijke groeten,
Mathieu Deroo
Immo Deva

×