Nieuwbouwprojecten

123456

< 5 / 6 >

Res. Ciboulette

Nieuwbouwresidentie in 'Cottage' stijl, met vooraan een prachtig open zicht op het Driehoeksplein en achteraan zicht op de villa's van het Zoute en dit op slechts enkele passen van de Zeedijk. Nog slechts 1 app. met 3 slpk. en duplexdakapp. met 3 slpk. te koop. Garages.

UITVERKOCHT


Valkenerf - Cipressenstraat

DRIE NIEUWBOUW WONINGEN met 4 slaapkamers, tuin en garage gelegen aan een rustig pleintje in de nieuwe verkaveling “Valkenerf”, grenzend aan de nieuwe Golf te Duinenwater. Zuid-westen oriëntatie.

UITVERKOCHT


Res. Fairway

Standingvolle residentie in de typische 'Hampton Bays' stijl met prachtig open zicht op de Zoute villa's gelegen op de hoek van de Zoutelaan en de Van Bunnenlaan. Appartementen met 2 en 3 slaapkamers. Luxe afwerking. Bezoek het luxueus afgewerkte modelappartement !

UITVERKOCHT


Res. Eden II

Nieuwbouwresidentie in de typische ‘Normandische’ stijl gelegen in de Kustlaan vlakbij het Driehoeksplein en de Zeedijk. ALLE APPARTEMENTEN van de RESIDENTIE zijn VERKOCHT !!!

UITVERKOCHT


Res. Farida

UITVERKOCHT - Nieuwbouwresidentie met app. 2 en 3 slpk. UITVERKOCHT

UITVERKOCHT


Res. Charly I

Nieuwbouwresidentie (slechts 1 app. per verdiep) in een hedendaagse bouwstijl gelegen op de Lippenslaan vlakbij de Dumortierlaan en op slechts een steenworp van de zeedijk. Nog slechts 2 appartementen te koop met 2 slaapkamers. Volledig afgewerkt!

UITVERKOCHT


Res. Regatta

Zonnig nieuwbouwproject gelegen op de Lippenslaan vlakbij de Dumortierlaan en op wandelafstand van de Zeedijk. Appartementen met 2 slpk. Duplex met 3 slpk.

UITVERKOCHT


Res. Clabriz

Zeer centraal gelegen nieuwbouw in een moderne bouwstijl op de Van Bunnenlaan op wandelsafstand van de Zeedijk. NOG 1 DUPLEKSDAKAPP. met 2 grote en 1 kleine slaapk. en 2 GROTE TERRASSEN. VOLLEDIG AFGEWERKT en INSTAPKLAAR !!!

UITVERKOCHT


123456

< 5 / 6 >

IMMO DEVA REAL ESTATE - Alg. Voorwaarden - Privacy - website: Projectweb Media - © Immo Deva

Opendeurdag residentie Esmeralda zaterdag 19 mei | 14u - 17u

Beste klant,

Kom gerust vrijblijvend langs voor meer informatie betreft dit prachtig luxeproject.

Bezoek de diverse, luxueus afgewerkte appartementen met 3 of 4 slaapkamers.

Canadasquare 4 te Knokke

Met vriendelijke groeten,
Mathieu Deroo
Immo Deva

Esmeralda

BEKIJK
×