Nieuwbouwprojecten

123456

< 5 / 6 >

Res. Cypres

Nieuwe luxe-residentie in moderne bouwstijl die u alle faciliteiten biedt van een hotelsuite, maar ook van een appartement en van een erkende zorgflat. Centrale ligging vlakbij het Zegemeer, de Lippenslaan en met rechtstreekse toegang tot het Cultureelcentrum Scharpoord. Appartementen met 1 of 2 slaapkamers. Inpandige garages. Uniek te Knokke, ideaal als belegging ( bruto rendement van 4%, verlaagd BTW tarief en vrijstelling onroerende voorheffing). Luxueus afgewerkt en ingericht, met ruime en zonnige terrassen. 7/7 service en zorg.

UITVERKOCHT


Res. Calvi

Nieuwbouwresidentie in de typische ‘Cottage’ stijl, zeer centraal gelegen op de hoek van de Paul Parmentierlaan en de Blancgarinstraat vlakbij de Zeedijk. Ideale ZON ORIENTATIE ( zuid en zuidwest). Nog slechts 3 app. te koop ( met 1 , 2 en 3 slpk.). Bezoek het modelappartement

UITVERKOCHT


Res. Gaugin

NIEUW PROJECT in moderne bouwstijl met ZUID - WEST oriëntatie, gelegen in de Paul Parmentierlaan vlakbij de Zeedijk en het Rubensplein. APPARTEMENTEN met 2 en 3 slaapkamers en mooie terrassen. Luxe afwerking ! RUIME GARAGES op het gelijkvloers en op -1. Fietsenberging op het gelijkvloers. Voor de afwerking kunt u een modelappartement bezoeken v.d. zelfde bouwpromotor. Nog TE KOOP: 1° Verdiep links , Duplexdakappartement en Glv app.

UITVERKOCHT


Coastlane

Prestigieus project in moderne stijl, prachtig gelegen aan de zonnekant van de Kustlaan in het Zoute, tussen het Albertplein en het Driehoeksplein met een prachtig zicht over het Zoute tot aan het Driehoeksplein. NOG ENKEL appartement op het 5 ° verdiep TE KOOP. Gevelbreedte van 10 meter .

UITVERKOCHT


Res. Belagio

Prestigieus project in moderne stijl, ideaal gelegen op de hoek van de Paul Parmentierlaan en de Sylvain Dupuisstraat vlakbij de Zeedijk en het Rubensplein. Zuidgerichte oriëntatie. Luxe afwerking! Parkings in de residentie. DEZE RESIDENTIE WERD EXCLUSIEF OP PLAN VERKOCHT DOOR IMMO DEVA REAL ESTATE !!!

UITVERKOCHT


Res. Bahia

Een van de laatste nieuwbouwprojecten op de Zeedijk in het Zoute op een toplocatie tussen het Albertplein en de Wandeldijk. Moderne bouwstijl met grote raampartijen en aangename terrassen waar u optimaal kunt genieten van het zeezicht. Mogelijkheid van aankoop garages in het gebouw. Hoge grondwaardes ( > 75 % grond)

UITVERKOCHT


Res. Il Sogno

Moderne nieuwbouw gelegen aan de zonnekant, in een rustige zijstraat van de Dumortierlaan vlakbij de Lippenslaan. Appartementen met 3 slaapkamers, grote terrassen en een gevelbreedte van ca. 8 meter! Start v.d. werken : september 2014.. DEZE RESIDENTIE WERD EXCLUSIEF VERKOCHT DOOR IMMO DEVA REAL ESTATE !!!!

UITVERKOCHT


Res. Aura

Klein en stijlvol nieuwbouwproject (slechts 1 app. per verdiep) in een hedendaagse bouwstijl gelegen in de Paul Parmentierlaan op wandelafstand van de Zeedijk. Extra hoge plafonds ( 2m64) en fietslift! Appartementen met 2 en 3 slpk. DEZE NIEUWBOUW WERD EXCLUSIEF VERKOCHT DOOR IMMO DEVA REAL ESTATE !!!

UITVERKOCHT


123456

< 5 / 6 >

IMMO DEVA REAL ESTATE - Alg. Voorwaarden - Privacy - website: Projectweb Media - © Immo Deva

Opendeurdag instapklare appartementen | dinsdag 14 augustus | 14u - 16u | 16u -18u

Beste klant,

Kom gerust langs bij deze appartementen voor een vrijblijvende rondleiding

14u - 16u, Kustlaan 77 te Knokke
16u -18u, Mussenpad 5 te Knokke

Met vriendelijke groeten,
Mathieu Deroo
Immo Deva

×