Nieuwbouwprojecten

1234567

< 5 / 7 >

Res. Belagio

Prestigieus project in moderne stijl, ideaal gelegen op de hoek van de Paul Parmentierlaan en de Sylvain Dupuisstraat vlakbij de Zeedijk en het Rubensplein. Zuidgerichte oriëntatie. Luxe afwerking! Parkings in de residentie. DEZE RESIDENTIE WERD EXCLUSIEF OP PLAN VERKOCHT DOOR IMMO DEVA REAL ESTATE !!!

UITVERKOCHT


Res. Bahia

Een van de laatste nieuwbouwprojecten op de Zeedijk in het Zoute op een toplocatie tussen het Albertplein en de Wandeldijk. Moderne bouwstijl met grote raampartijen en aangename terrassen waar u optimaal kunt genieten van het zeezicht. Mogelijkheid van aankoop garages in het gebouw. Hoge grondwaardes ( > 75 % grond)

UITVERKOCHT


Res. Il Sogno

Moderne nieuwbouw gelegen aan de zonnekant, in een rustige zijstraat van de Dumortierlaan vlakbij de Lippenslaan. Appartementen met 3 slaapkamers, grote terrassen en een gevelbreedte van ca. 8 meter! Start v.d. werken : september 2014.. DEZE RESIDENTIE WERD EXCLUSIEF VERKOCHT DOOR IMMO DEVA REAL ESTATE !!!!

UITVERKOCHT


Res. Aura

Klein en stijlvol nieuwbouwproject (slechts 1 app. per verdiep) in een hedendaagse bouwstijl gelegen in de Paul Parmentierlaan op wandelafstand van de Zeedijk. Extra hoge plafonds ( 2m64) en fietslift! Appartementen met 2 en 3 slpk. DEZE NIEUWBOUW WERD EXCLUSIEF VERKOCHT DOOR IMMO DEVA REAL ESTATE !!!

UITVERKOCHT


Res. Lumio

Hedendaagse nieuwbouwresidentie (slechts 1 app. per verdiep) in een moderne bouwstijl gelegen aan de zonnekant vlakbij de Zeedijk en het Rubensplein. NOG SLECHTS 1 Appartement op het 1°Verdiep te koop. Luxe afwerking ! DEZE NIEUWBOUW RESIDENTIE WERD IN EXCLUSIVITEIT VERKOCHT DOOR IMMO DEVA REAL ESTATE !!!!

UITVERKOCHT


Res. Ciboulette

Nieuwbouwresidentie in 'Cottage' stijl, met vooraan een prachtig open zicht op het Driehoeksplein en achteraan zicht op de villa's van het Zoute en dit op slechts enkele passen van de Zeedijk. Nog slechts 1 app. met 3 slpk. en duplexdakapp. met 3 slpk. te koop. Garages.

UITVERKOCHT


Valkenerf - Cipressenstraat

DRIE NIEUWBOUW WONINGEN met 4 slaapkamers, tuin en garage gelegen aan een rustig pleintje in de nieuwe verkaveling “Valkenerf”, grenzend aan de nieuwe Golf te Duinenwater. Zuid-westen oriëntatie.

UITVERKOCHT


Res. Fairway

Standingvolle residentie in de typische 'Hampton Bays' stijl met prachtig open zicht op de Zoute villa's gelegen op de hoek van de Zoutelaan en de Van Bunnenlaan. Appartementen met 2 en 3 slaapkamers. Luxe afwerking. Bezoek het luxueus afgewerkte modelappartement !

UITVERKOCHT


1234567

< 5 / 7 >

IMMO DEVA REAL ESTATE - Alg. Voorwaarden - Privacy - website: Projectweb Media - © Immo Deva

Opendeurdag instapklare appartementen | dinsdag 14 augustus | 14u - 16u | 16u -18u

Beste klant,

Kom gerust langs bij deze appartementen voor een vrijblijvende rondleiding

14u - 16u, Kustlaan 77 te Knokke
16u -18u, Mussenpad 5 te Knokke

Met vriendelijke groeten,
Mathieu Deroo
Immo Deva

×