Nieuwbouwprojecten

123456

< 4 / 6 >

Res. Valois

Prachtig nieuwbouwresidentie gelegen op de hoek van de Zeedijk en de Lentelaan. Appartementen met frontaal en zijdelings zeezicht met 1 tot 3 slpk. en ruime terrassen. Inpandige garages. Bezoek het modelappartement !

UITVERKOCHT


Res. Obione

Prestigieus nieuwbouwproject in moderne hedendaagse bouwstijl . Unieke ligging aan het Driehoeksplein in het Zoute. Appartementen met zicht op Zee en open zicht op het Plein. 7 appartementen met een oppervlakte van 83 m² tot 202 m² ( exclusief terrassen). Luxe afwerking! Verdere inlichtingen en plannen te verkrijgen op ons kantoor.

Vanaf € 665.000

Nog slechts 1 beschikbaar!

Meer informatie


Res. Duin&Park

Uniek ontworpen luxe nieuwbouwproject rustig gelegen aan het Yzerpark vlakbij de Kustlaan, op wandelafstand van de Zeedijk. Appartementen met 1 tot 3 slpk. met ruime terrassen, allen afgewerkt met hoogwaardige materialen en oog voor detail. Inpandige garages. 95% VERKOCHT. De werken zijn gestart

UITVERKOCHT


Res. Nautic

Nieuwbouw appartementen met ZUID-WEST oriëntatie, gelegen op de Diksmuidestraat vlakbij het Lichttorenplein en de Zeedijk. Appartementen met 2 slaapkamers. Ook mogelijkheid om 2 appartementen samen te voegen tot 1 zeer groot app. Voor de afwerking kunt u een modelappartement bezoeken v.d. zelfde bouwpromotor. Laatste duplex dakappartement te koop. Afwerking voorzien zomer 2017 !!

UITVERKOCHT


res. LIVORNO

Nieuwbouwproject met slechts 5 appartementen in moderne bouwstijl gelegen hartje Knokke op de Piers de Raveschootlaan vlakbij de Lippenslaan en genietend van een open zicht. Gelijkvloersapp. met tuin. Duplexdakapp. met 3 slpk. en de verdiepingen zijn app. met 2 slpk. Start der werken januari 2016 !!! REEDS 2 APPARTEMENTEN VERKOCHT !!!

UITVERKOCHT


Res. Port Elizabeth

Nieuwbouw residentie met instapklare appartementen met mooi terras en 2 of 3 slaapkamers centraal gelegen op de Leopoldlaan vlakbij de Lippenslaan en de Zeedijk ! Mogelijkheid tot aankoop garages in de residentie. Bezoek het modelappartement !!!! Onmiddellijk beschikbaar. Nog te koop : 1 duplex met 3 slpk. en terrassen, nog 3 app. met 2 slpk.

Vanaf € 645.000

Nog slechts 1 beschikbaar!

Meer informatie


Res. Mondriaan

Nieuwbouwresidentie in moderne bouwstijl met ZUIDWESTEN oriëntatie, gelegen op de Koningslaan vlakbij de Lippenslaan, het Zegemeer en hotel La Réserve en genietend van een open zicht op de villa’s. Appartementen met 2 slaapkamers. Duplexdakapp. met 3 slpk. en grote terrassen. GARAGES in het gebouw. Voor de afwerking kunt u een modelappartement bezoeken v.d. zelfde bouwpromotor. NOG 4 appartementen te koop AFWERKING voorzien voor ZOMER 2017.

UITVERKOCHT


Res. Corneille

Hedendaags en stijlvol nieuwbouwproject (slechts 1 app. per verdiep) gelegen op de Leopoldlaan vlakbij de Zeedijk en het Rubensplein. Plafondhoogte van 2m68! Ruime appartementen met 3 slaapkamers en grote terrassen. Luxe afwerking !

UITVERKOCHT


123456

< 4 / 6 >

IMMO DEVA REAL ESTATE - Alg. Voorwaarden - Privacy - website: Projectweb Media - © Immo Deva

Opendeurdag instapklare appartementen | dinsdag 14 augustus | 14u - 16u | 16u -18u

Beste klant,

Kom gerust langs bij deze appartementen voor een vrijblijvende rondleiding

14u - 16u, Kustlaan 77 te Knokke
16u -18u, Mussenpad 5 te Knokke

Met vriendelijke groeten,
Mathieu Deroo
Immo Deva

×