Nieuwbouwprojecten

123456

< 4 / 6 >

Res. Gaugin

NIEUW PROJECT in moderne bouwstijl met ZUID - WEST oriëntatie, gelegen in de Paul Parmentierlaan vlakbij de Zeedijk en het Rubensplein. APPARTEMENTEN met 2 en 3 slaapkamers en mooie terrassen. Luxe afwerking ! RUIME GARAGES op het gelijkvloers en op -1. Fietsenberging op het gelijkvloers. Voor de afwerking kunt u een modelappartement bezoeken v.d. zelfde bouwpromotor. Nog TE KOOP: 1° Verdiep links , Duplexdakappartement en Glv app.

UITVERKOCHT


res. Magritte

NIEUW PROJECT in moderne bouwstijl met ZUID oriëntatie, gelegen op de Julius Hostestraat vlakbij het Rubensplein en de Zeedijk. Appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Grote zonneterrassen voor & achter. Ook mogelijkheid om meerdere appartementen samen te voegen tot 1. ruime GARAGES in het gebouw. Voor de afwerking kunt u een modelappartement bezoeken v.d. zelfde bouwpromotor. REEDS 16 APPARTEMENTEN VERKOCHT !!!

Vanaf € 595.000

Nog 4 beschikbaar!

Meer informatie


Coastlane

Prestigieus project in moderne stijl, prachtig gelegen aan de zonnekant van de Kustlaan in het Zoute, tussen het Albertplein en het Driehoeksplein met een prachtig zicht over het Zoute tot aan het Driehoeksplein. NOG ENKEL appartement op het 5 ° verdiep TE KOOP. Gevelbreedte van 10 meter .

UITVERKOCHT


Res. Belagio

Prestigieus project in moderne stijl, ideaal gelegen op de hoek van de Paul Parmentierlaan en de Sylvain Dupuisstraat vlakbij de Zeedijk en het Rubensplein. Zuidgerichte oriëntatie. Luxe afwerking! Parkings in de residentie. DEZE RESIDENTIE WERD EXCLUSIEF OP PLAN VERKOCHT DOOR IMMO DEVA REAL ESTATE !!!

UITVERKOCHT


Res. Bahia

Een van de laatste nieuwbouwprojecten op de Zeedijk in het Zoute op een toplocatie tussen het Albertplein en de Wandeldijk. Moderne bouwstijl met grote raampartijen en aangename terrassen waar u optimaal kunt genieten van het zeezicht. Mogelijkheid van aankoop garages in het gebouw. Hoge grondwaardes ( > 75 % grond)

Vanaf € 2.495.000

Nog slechts 1 beschikbaar!

Meer informatie


Res. Il Sogno

Moderne nieuwbouw gelegen aan de zonnekant, in een rustige zijstraat van de Dumortierlaan vlakbij de Lippenslaan. Appartementen met 3 slaapkamers, grote terrassen en een gevelbreedte van ca. 8 meter! Start v.d. werken : september 2014.. DEZE RESIDENTIE WERD EXCLUSIEF VERKOCHT DOOR IMMO DEVA REAL ESTATE !!!!

UITVERKOCHT


Res. Aura

Klein en stijlvol nieuwbouwproject (slechts 1 app. per verdiep) in een hedendaagse bouwstijl gelegen in de Paul Parmentierlaan op wandelafstand van de Zeedijk. Extra hoge plafonds ( 2m64) en fietslift! Appartementen met 2 en 3 slpk. DEZE NIEUWBOUW WERD EXCLUSIEF VERKOCHT DOOR IMMO DEVA REAL ESTATE !!!

UITVERKOCHT


Res. Lumio

Hedendaagse nieuwbouwresidentie (slechts 1 app. per verdiep) in een moderne bouwstijl gelegen aan de zonnekant vlakbij de Zeedijk en het Rubensplein. NOG SLECHTS 1 Appartement op het 1°Verdiep te koop. Luxe afwerking ! DEZE NIEUWBOUW RESIDENTIE WERD IN EXCLUSIVITEIT VERKOCHT DOOR IMMO DEVA REAL ESTATE !!!!

UITVERKOCHT


123456

< 4 / 6 >

IMMO DEVA REAL ESTATE - Alg. Voorwaarden - Privacy - website: Projectweb Media - © Immo Deva

Opendeurdag residentie Esmeralda zaterdag 19 mei | 14u - 17u

Beste klant,

Kom gerust vrijblijvend langs voor meer informatie betreft dit prachtig luxeproject.

Bezoek de diverse, luxueus afgewerkte appartementen met 3 of 4 slaapkamers.

Canadasquare 4 te Knokke

Met vriendelijke groeten,
Mathieu Deroo
Immo Deva

Esmeralda

BEKIJK
×