Nieuwbouwprojecten

1234567

< 3 / 7 >

Res. Beausoleil

Nieuwbouwproject in zeer moderne bouwstijl centraal gelegen op de Lippenslaan vlakbij de ZEEDIJK. Kleine residentie met slechts 5 appartementen en 1 duplexdakapp. met 2 slaapkamers. Zonnige terrassen voor- en achteraan. Mooie afwerking naar keuze volgens lastenboek. Kelder met fietsenberging!!

UITVERKOCHT


Res. Kronos

Nieuwbouwresidentie in moderne bouwstijl centraal gelegen vlakbij de Lippenslaan en het Stadhuis. Ruime appartementen met 3 slaapkamers en open zicht. Garages in het gebouw. Gebouw in afwerking. !

Vanaf € 790.000

Nog slechts 1 beschikbaar!

Meer informatie


Res. Picasso

Exclusief nieuwbouwproject op een unieke ligging op de KUSTLAAN aan de MINIGOLF in het ZOUTE met een wijds zicht over de villa's. 1 appartement per verdiep met 7 meter gevelbreedte en groot zonnig terras (2 meter diep). Zeer zonnige appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Dit gebouw werd uitverkocht door ons kantoor

UITVERKOCHT


Res. Esmeralda

Prachtig nieuw project met volledige zonoriëntatie (zuid en westen) gelegen op de hoek van het Canadasquare en de Jozef Nellenslaan genietend van een mooi zijdelings zeezicht en een weids open zicht op het Knokse hinterland richting hotel La Réserve. Appartementen met 1 tot 4 slaapkamers en ruime zonneterrassen.

Vanaf € 1.015.000

Nog 2 beschikbaar!

Meer informatie


Res. Valois

Prachtig nieuwbouwresidentie gelegen op de hoek van de Zeedijk en de Lentelaan. Appartementen met frontaal en zijdelings zeezicht met 1 tot 3 slpk. en ruime terrassen. Inpandige garages. Bezoek het modelappartement !

UITVERKOCHT


Res. Obione

Prestigieus nieuwbouwproject in moderne hedendaagse bouwstijl . Unieke ligging aan het Driehoeksplein in het Zoute. Appartementen met zicht op Zee en open zicht op het Plein. 7 appartementen met een oppervlakte van 83 m² tot 202 m² ( exclusief terrassen). Luxe afwerking! Verdere inlichtingen en plannen te verkrijgen op ons kantoor.

Vanaf € 665.000

Nog slechts 1 beschikbaar!

Meer informatie


Res. Duin&Park

Uniek ontworpen luxe nieuwbouwproject rustig gelegen aan het Yzerpark vlakbij de Kustlaan, op wandelafstand van de Zeedijk. Appartementen met 1 tot 3 slpk. met ruime terrassen, allen afgewerkt met hoogwaardige materialen en oog voor detail. Inpandige garages. 95% VERKOCHT. De werken zijn gestart

Vanaf € 516.219

Nog slechts 1 beschikbaar!

Meer informatie


Res. Nautic

Nieuwbouw appartementen met ZUID-WEST oriëntatie, gelegen op de Diksmuidestraat vlakbij het Lichttorenplein en de Zeedijk. Appartementen met 2 slaapkamers. Ook mogelijkheid om 2 appartementen samen te voegen tot 1 zeer groot app. Voor de afwerking kunt u een modelappartement bezoeken v.d. zelfde bouwpromotor. Laatste duplex dakappartement te koop. Afwerking voorzien zomer 2017 !!

UITVERKOCHT


1234567

< 3 / 7 >

IMMO DEVA REAL ESTATE - Alg. Voorwaarden - Privacy - website: Projectweb Media - © Immo Deva

Opendeurdag instapklare appartementen | dinsdag 14 augustus | 14u - 16u | 16u -18u

Beste klant,

Kom gerust langs bij deze appartementen voor een vrijblijvende rondleiding

14u - 16u, Kustlaan 77 te Knokke
16u -18u, Mussenpad 5 te Knokke

Met vriendelijke groeten,
Mathieu Deroo
Immo Deva

×