Nieuwbouwprojecten

123456

< 3 / 6 >

Res. Nautic

Nieuwbouw appartementen met ZUID-WEST oriëntatie, gelegen op de Diksmuidestraat vlakbij het Lichttorenplein en de Zeedijk. Appartementen met 2 slaapkamers. Ook mogelijkheid om 2 appartementen samen te voegen tot 1 zeer groot app. Voor de afwerking kunt u een modelappartement bezoeken v.d. zelfde bouwpromotor. Laatste duplex dakappartement te koop. Afwerking voorzien zomer 2017 !!

UITVERKOCHT


res. LIVORNO

Nieuwbouwproject met slechts 5 appartementen in moderne bouwstijl gelegen hartje Knokke op de Piers de Raveschootlaan vlakbij de Lippenslaan en genietend van een open zicht. Gelijkvloersapp. met tuin. Duplexdakapp. met 3 slpk. en de verdiepingen zijn app. met 2 slpk. Start der werken januari 2016 !!! REEDS 2 APPARTEMENTEN VERKOCHT !!!

UITVERKOCHT


Res. Port Elizabeth

Nieuwbouw residentie met instapklare appartementen met mooi terras en 2 of 3 slaapkamers centraal gelegen op de Leopoldlaan vlakbij de Lippenslaan en de Zeedijk ! Mogelijkheid tot aankoop garages in de residentie. Bezoek het modelappartement !!!! Onmiddellijk beschikbaar. Nog te koop : 1 duplex met 3 slpk. en terrassen, nog 3 app. met 2 slpk.

Vanaf € 645.000

Nog slechts 1 beschikbaar!

Meer informatie


Res. Mondriaan

Nieuwbouwresidentie in moderne bouwstijl met ZUIDWESTEN oriëntatie, gelegen op de Koningslaan vlakbij de Lippenslaan, het Zegemeer en hotel La Réserve en genietend van een open zicht op de villa’s. Appartementen met 2 slaapkamers. Duplexdakapp. met 3 slpk. en grote terrassen. GARAGES in het gebouw. Voor de afwerking kunt u een modelappartement bezoeken v.d. zelfde bouwpromotor. NOG 4 appartementen te koop AFWERKING voorzien voor ZOMER 2017.

UITVERKOCHT


Res. Corneille

Hedendaags en stijlvol nieuwbouwproject (slechts 1 app. per verdiep) gelegen op de Leopoldlaan vlakbij de Zeedijk en het Rubensplein. Plafondhoogte van 2m68! Ruime appartementen met 3 slaapkamers en grote terrassen. Luxe afwerking !

Vanaf € 695.000

Nog slechts 1 beschikbaar!

Meer informatie


Res. Denise

Uitzonderlijk nieuwbouwproject gelegen aan de zonnekant van de Dumortierlaan, gelegen tussen de Lippenslaan en de Heilig Hartkerk. State of the art appartementen van ca.133 m² met drie slaapkamers en een gevelbreedte tot maar liefst 9m40! Ruime terrassen met een diepte van 1m80.

Vanaf € 435.000

Nog 4 beschikbaar!

Meer informatie


Res. Cypres

Nieuwe luxe-residentie in moderne bouwstijl die u alle faciliteiten biedt van een hotelsuite, maar ook van een appartement en van een erkende zorgflat. Centrale ligging vlakbij het Zegemeer, de Lippenslaan en met rechtstreekse toegang tot het Cultureelcentrum Scharpoord. Appartementen met 1 of 2 slaapkamers. Inpandige garages. Uniek te Knokke, ideaal als belegging ( bruto rendement van 4%, verlaagd BTW tarief en vrijstelling onroerende voorheffing). Luxueus afgewerkt en ingericht, met ruime en zonnige terrassen. 7/7 service en zorg.

UITVERKOCHT


Res. Calvi

Nieuwbouwresidentie in de typische ‘Cottage’ stijl, zeer centraal gelegen op de hoek van de Paul Parmentierlaan en de Blancgarinstraat vlakbij de Zeedijk. Ideale ZON ORIENTATIE ( zuid en zuidwest). Nog slechts 3 app. te koop ( met 1 , 2 en 3 slpk.). Bezoek het modelappartement

UITVERKOCHT


123456

< 3 / 6 >

IMMO DEVA REAL ESTATE - Alg. Voorwaarden - Privacy - website: Projectweb Media - © Immo Deva

Opendeurdag residentie Esmeralda zaterdag 19 mei | 14u - 17u

Beste klant,

Kom gerust vrijblijvend langs voor meer informatie betreft dit prachtig luxeproject.

Bezoek de diverse, luxueus afgewerkte appartementen met 3 of 4 slaapkamers.

Canadasquare 4 te Knokke

Met vriendelijke groeten,
Mathieu Deroo
Immo Deva

Esmeralda

BEKIJK
×