Nieuwbouwprojecten

123456

< 2 / 6 >

res. Christian

Niewbouwproject in moderne bouwstijl met ZUID WESTEN oriëntatie, gelegen op de Koningslaan vlakbij de Elizabetlaan genietend van een prachtig open zicht op de villa’s en het Zegemeer. Appartementen met 2 en 3 slaapkamers.

Vanaf € 425.000

Nog 4 beschikbaar!

Meer informatie


Res. Beausoleil

Nieuwbouwproject in zeer moderne bouwstijl centraal gelegen op de Lippenslaan vlakbij de ZEEDIJK. Kleine residentie met slechts 5 appartementen en 1 duplexdakapp. met 2 slaapkamers. Zonnige terrassen voor- en achteraan. Mooie afwerking naar keuze volgens lastenboek. Kelder met fietsenberging!!

UITVERKOCHT


Res. Kronos

Nieuwbouwresidentie in moderne bouwstijl centraal gelegen vlakbij de Lippenslaan en het Stadhuis. Ruime appartementen met 3 slaapkamers en open zicht. Garages in het gebouw. Gebouw in afwerking. !

Vanaf € 790.000

Nog slechts 1 beschikbaar!

Meer informatie


Res. Picasso

Exclusief nieuwbouwproject op een unieke ligging op de KUSTLAAN aan de MINIGOLF in het ZOUTE met een wijds zicht over de villa's. 1 appartement per verdiep met 7 meter gevelbreedte en groot zonnig terras (2 meter diep). Zeer zonnige appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Dit gebouw werd uitverkocht door ons kantoor

UITVERKOCHT


Res. Esmeralda

Prachtig nieuw project met volledige zonoriëntatie (zuid en westen) gelegen op de hoek van het Canadasquare en de Jozef Nellenslaan genietend van een mooi zijdelings zeezicht en een weids open zicht op het Knokse hinterland richting hotel La Réserve. Appartementen met 1 tot 4 slaapkamers en ruime zonneterrassen.

Vanaf € 895.000

Nog 4 beschikbaar!

Meer informatie


Res. Valois

Prachtig nieuwbouwresidentie gelegen op de hoek van de Zeedijk en de Lentelaan. Appartementen met frontaal en zijdelings zeezicht met 1 tot 3 slpk. en ruime terrassen. Inpandige garages. Bezoek het modelappartement !

UITVERKOCHT


Res. Obione

Prestigieus nieuwbouwproject in moderne hedendaagse bouwstijl . Unieke ligging aan het Driehoeksplein in het Zoute. Appartementen met zicht op Zee en open zicht op het Plein. 7 appartementen met een oppervlakte van 83 m² tot 202 m² ( exclusief terrassen). Luxe afwerking! Verdere inlichtingen en plannen te verkrijgen op ons kantoor.

Vanaf € 665.000

Nog 2 beschikbaar!

Meer informatie


Res. Duin&Park

Uniek ontworpen luxe nieuwbouwproject rustig gelegen aan het Yzerpark vlakbij de Kustlaan, op wandelafstand van de Zeedijk. Appartementen met 1 tot 3 slpk. met ruime terrassen, allen afgewerkt met hoogwaardige materialen en oog voor detail. Inpandige garages. 95% VERKOCHT. De werken zijn gestart

Vanaf € 557.250

Nog 3 beschikbaar!

Meer informatie


123456

< 2 / 6 >

IMMO DEVA REAL ESTATE - Alg. Voorwaarden - Privacy - website: Projectweb Media - © Immo Deva

Opendeurdag residentie Esmeralda zaterdag 19 mei | 14u - 17u

Beste klant,

Kom gerust vrijblijvend langs voor meer informatie betreft dit prachtig luxeproject.

Bezoek de diverse, luxueus afgewerkte appartementen met 3 of 4 slaapkamers.

Canadasquare 4 te Knokke

Met vriendelijke groeten,
Mathieu Deroo
Immo Deva

Esmeralda

BEKIJK
×