×

Volg ons op:

FONTANA

De combinatie van het bruisende en mondaine centrum van Knokke, de moderne architectuur, het comfort van de inpandige garages en fietsenstalling en de rustgevende kust maakt dit project werkelijk de ideale investering voor de levensgenieter die in Knokke wenst te verblijven.

AANGENAME WOONBELEVING

Dit modern, aangenaam project getekend naar de hand van de gerenommeerde architect Luc De Beir bestaat uit 19 appartementen. De garages gelegen op het niveau -1 en het gelijkvloers zijn vlot toegankelijk. Een ruim fietsenlokaal op het gelijkvloers heeft eveneens een rechtstreekse toegang vanop straat.

TOPLIGGING

Met zijn ligging op de Paul Parmentierlaan, op wandelafstand van het bruisende Rubensplein en het strand, heeft u de perfecte uitvalsbasis. De sfeer opsnuiven van de winkels van de Lippenslaan? Ideaal. Gelegen tussen het strand en de winkels is dit project een topligging voor iedere kustliefhebber.

UITZONDERLIJKE MATERIALEN

Dit hedendaags project voorziet 19 appartementen. Architectenbureau Luc De Beir koos voor een functionele indeling met aandacht voor uw comfort. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van materialen met een hoogwaardige kwaliteit.
U kunt deze trouwens ervaren in een modelappartement vlakbij, gerealiseerd door de dezelfde bouwheer.

  • Hoogkwalitatieve keuken uitgerust met degelijke toestellen
  • Het stijlvolle interieur wordt gekenmerkt door een hoge afwerkingsgraad
  • De tijdloze architectuur en de moderne lijnen geven het geheel een luxueuze uitstraling die uitspringt in het straatbeeld

A LA CARTE

Indien gewenst kan er gebruik gemaakt worden van een interieurarchitect van de bouwheer om uw appartement naar wensen in te richten of zelfs de ultieme woonbeleving te creëren door 2 of meerdere appartementen tot één woonappartement te combineren.

De bouwheer, Hoprom, is een gevestigde waarde die reeds meer dan 40 gebouwen realiseerde in Knokke-Heist. Als klant wordt u nauw betrokken bij het bouwproces en wordt u begeleid van begin tot einde.

Bezoek VIRTUEEL het modelappartement
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT

Contacteer ons ivm Project Fontana

Telefonisch 050 61 18 30 of met een berichtje

Top

Zoeken:

Niet gevonden wat u zoekt?

Misschien kunnen wij u verder helpen?

Gelieve dit formulier in te vullen, dan nemen we contact met u op. Met dank!