×

Volg ons op:

RESIDENTIE DE BRANDING

Dit klasse vol project gelegen op één van de laatste toplocaties in hartje Knokke, zal uw aandacht niet ontgaan. Dankzij de ligging, de luxueuze afwerking met al het hedendaags comfort, de zuid gerichte oriëntatie en de extra diepe zonneterrassen kunt u volop genieten van uw appartement. Vlot toegankelijke parkeerplaatsen en garages in de residentie bezorgen u een ontspannen verblijf. Kortom dit is de ideale investering in het bruisende centrum van Knokke.

LIGGING

Gelegen in de Sylvain Dupuistraat, op 50 meter van het Rubensplein bent u op wandelafstand van de Zeedijk en het commerciële hart van Knokke.

EXTERIEUR

De moderne en vooruitstrevende architectuur van het gebouw, naar de hand van de befaamde architect Luc Declercq, valt onmiddellijk op in de buurt. Dit project voorziet 12 appartementen met ondergrondse parkings. Dankzij de perfect zuid gerichte oriëntatie werden ruimere terrassen getekend dan in omliggende residenties, waardoor u languit kunt genieten van de zon.

HOGE GRONDWAARDE

Door grondwaardes van 70%, ligt de totale kost slechts enkele procenten hoger dan de aankoop van een bestaand appartement.

VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT

INTERIEUR

De bouwheer, die actief is sinds 1989 te Knokke, voorziet appartementen van 96m² tot 143m² met luxueuze afwerking, die geheel uitgevoerd worden volgens uw eigen smaak, u kiest zelf de materialen en kleuren. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe woning perfect past bij uw noden en wensen.

Contacteer ons ivm Project De Branding

Telefonisch 050 61 18 30 of met een berichtje

Top

Zoeken:

Niet gevonden wat u zoekt?

Misschien kunnen wij u verder helpen?

Gelieve dit formulier in te vullen, dan nemen we contact met u op. Met dank!