Nieuwbouwprojecten

123456

< 3 / 6 >

Res. Mondriaan

Nieuwbouwresidentie in moderne bouwstijl met ZUIDWESTEN oriëntatie, gelegen op de Koningslaan vlakbij de Lippenslaan, het Zegemeer en hotel La Réserve en genietend van een open zicht op de villa’s. Appartementen met 2 slaapkamers. Duplexdakapp. met 3 slpk. en grote terrassen. GARAGES in het gebouw. Voor de afwerking kunt u een modelappartement bezoeken v.d. zelfde bouwpromotor. NOG 4 appartementen te koop AFWERKING voorzien voor ZOMER 2017.

UITVERKOCHT


Res. Corneille

Hedendaags en stijlvol nieuwbouwproject (slechts 1 app. per verdiep) gelegen op de Leopoldlaan vlakbij de Zeedijk en het Rubensplein. Plafondhoogte van 2m68! Ruime appartementen met 3 slaapkamers en grote terrassen. Luxe afwerking !

Vanaf € 695.000

Nog 2 beschikbaar!

Meer informatie


Res. Denise

Uitzonderlijk nieuwbouwproject gelegen aan de zonnekant van de Dumortierlaan, gelegen tussen de Lippenslaan en de Heilig Hartkerk. State of the art appartementen van ca.133 m² met drie slaapkamers en een gevelbreedte tot maar liefst 9m40! Ruime terrassen met een diepte van 1m80.

Vanaf € 435.000

Nog 4 beschikbaar!

Meer informatie


Res. Cypres

Nieuwe luxe-residentie in moderne bouwstijl die u alle faciliteiten biedt van een hotelsuite, maar ook van een appartement en van een erkende zorgflat. Centrale ligging vlakbij het Zegemeer, de Lippenslaan en met rechtstreekse toegang tot het Cultureelcentrum Scharpoord. Appartementen met 1 of 2 slaapkamers. Inpandige garages. Uniek te Knokke, ideaal als belegging ( bruto rendement van 4%, verlaagd BTW tarief en vrijstelling onroerende voorheffing). Luxueus afgewerkt en ingericht, met ruime en zonnige terrassen. 7/7 service en zorg.

UITVERKOCHT


Res. Calvi

Nieuwbouwresidentie in de typische ‘Cottage’ stijl, zeer centraal gelegen op de hoek van de Paul Parmentierlaan en de Blancgarinstraat vlakbij de Zeedijk. Ideale ZON ORIENTATIE ( zuid en zuidwest). Nog slechts 3 app. te koop ( met 1 , 2 en 3 slpk.). Bezoek het modelappartement

UITVERKOCHT


Res. Gaugin

NIEUW PROJECT in moderne bouwstijl met ZUID - WEST oriëntatie, gelegen in de Paul Parmentierlaan vlakbij de Zeedijk en het Rubensplein. APPARTEMENTEN met 2 en 3 slaapkamers en mooie terrassen. Luxe afwerking ! RUIME GARAGES op het gelijkvloers en op -1. Fietsenberging op het gelijkvloers. Voor de afwerking kunt u een modelappartement bezoeken v.d. zelfde bouwpromotor. Nog TE KOOP: 1° Verdiep links , Duplexdakappartement en Glv app.

UITVERKOCHT


res. Magritte

NIEUW PROJECT in moderne bouwstijl met ZUID oriëntatie, gelegen op de Julius Hostestraat vlakbij het Rubensplein en de Zeedijk. Appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Grote zonneterrassen voor & achter. Ook mogelijkheid om meerdere appartementen samen te voegen tot 1. ruime GARAGES in het gebouw. Voor de afwerking kunt u een modelappartement bezoeken v.d. zelfde bouwpromotor. REEDS 9 APPARTEMENTEN VERKOCHT !!!

Vanaf € 595.000

Nog 11 beschikbaar!

Meer informatie


Coastlane

Prestigieus project in moderne stijl, prachtig gelegen aan de zonnekant van de Kustlaan in het Zoute, tussen het Albertplein en het Driehoeksplein met een prachtig zicht over het Zoute tot aan het Driehoeksplein. NOG ENKEL appartement op het 5 ° verdiep TE KOOP. Gevelbreedte van 10 meter .

UITVERKOCHT


123456

< 3 / 6 >

IMMO DEVA REAL ESTATE - Alg. Voorwaarden - website: Projectweb Media - © Immo Deva

Opendeurdag residentie zaterdag 6 januari La Rive - Reserve II

Beste klant,

Kom gerust vrijblijvend langs voor meer informatie betreft dit prachtig luxeproject.

Bekijk de plannen, materialen, badkamer, keuken ter plaatse

Elizabetlaan 160 te Knokke

Met vriendelijke groeten,
Mathieu Deroo
Immo Deva

×