×

Volg ons op:

Uw favoriet vastgoed 3

Hieronder vindt u al het vastgoed dat u bewaard heeft.

WIS ALLE FAVORIETEN PRINT DOORSTUREN

Gemeubeld en goed onderhouden appartement vlakbij de Dumortierlaan.

5907/DEVA
Gemeubeld appartement gelegen tegen de Zoutelaan en vlakbij de winkels van de Dumortierlaan. INDELING: Aangename woonkamer. Open ingerichte keuken. Apart toilet. Ruime slaapkamer met ingebouwde kasten. Slaaphoek met ingebouwd stapelbed. Zonnig koertje met berging. Badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche. Forfait algemene onkosten : 50 euro / maand.
WIS BEKIJK

Zeer goed gelegen penthouse met zonneterrassen vlakbij de winkels van de Dumortierlaan en de Lippenslaan. Mogelijkheid tot aankoop parking.

5711/DEVA
Zeer goed gelegen penthouse met zonneterrassen vlakbij de Dumortierlaan en de Lippenslaan, op wandelafstand van de zeedijk. Inpandige parking te koop. INDELING: Inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Lichtrijke woonkamer uitgevend op het ruime zonneterras met zicht op de villa's ( zuid-oriëntatie). Ingerichte open keuken. Berging met aansluiting voor wasmachine. Slaapkamer 1 voor dubbel bed met toegang tot het achterterras (avondzon). Badkamer met ligbad en toilet. Slaapkamer 2 geschikt voor een stapelbed met douchekamer. Kelder. Fietsenberging op het glv. Parking te koop in de residentie (75.000€)
WIS BEKIJK

Zonnig, nieuw duplex dakapp. gelegen vlakbij de Dumortierlaan. Parking in het gebouw te huur.

5909/DEVA
Nieuw, zuid-west gericht duplex appartement gelegen vlakbij de Dumortierlaan, in een rustige éénrichtingsstraat. Inpandige parking te huur INDELING: Inkomhal met ruimte voor vestiaire en gastentoilet. Zonnige woonkamer met veel lichtinval, uitgevend op het zuid-westen gericht terras. Volledig ingerichte open keuken voorzien van alle comfort met eetplaats. Aangenaam zuid-oosten gericht terras.. Nutsberging met warmtepomp en aansluiting wasmachine. Op het verdiep. 2 slaapkamers voorzien voor dubbel bed. Douchekamer met dubbele lavabo en douche. Gemeenschappelijke fietsenberging. Hoge plafonds. Vloerverwarming. Mogelijkheid tot bijhuren autostandplaats(en) in het gebouw 140 EUR/maand. Algemene kosten: €75/maand
WIS BEKIJK

Graag meer informatie

Top