×

Volg ons op:

Uw favoriet vastgoed 3

Hieronder vindt u al het vastgoed dat u bewaard heeft.

WIS ALLE FAVORIETEN PRINT DOORSTUREN

Volledig gerenoveerde, alleenstaande villa met zwembad rustig gelegen aan de rand van Knokke.

5451/DEVA
Volledig gerenoveerde, alleenstaande villa met zwembad, rustig gelegen op enkele minuten van het centrum van Knokke Indeling: GLV: Inkom met gastentoilet. L-vormige woonkamer met zit- en eethoek. Volledig ingerichte open keuken. Bureau. Garage. 1e verd.: 4 ruime slaapkamers, waarvan één met ensuite douchekamer (dubbele lavabo, douche, afz. toilet). Badkamer met dubbele lavabo en bad. Afz. toilet. Garage. De renovatiewerken zijn gestart. Afwerking is voorzien tegen voorjaar/zomer '23.
WIS BEKIJK

Aangenaam zonnig appartement met terras en mooi zijdelings zeezicht, gelegen op de Van Bunnenlaan op enkele meters v.h. strand.

5866/DEVA
Aangenaam, zonnig appartement met zijdelings zeezicht en twee volwaardige slaapkamers gelegen op de Van Bunnenlaan. INDELING: Ruime inkomhal met apart toilet. Aangename woonkamer met eet- en zithoek. Zonnig terras vooraan. Volledig ingerichte keuken. Twee volwaardige slaapkamers met ingemaakte kasten. Douchekamer. Kelder. Fietsenberging. Staanplaats te koop in de residentie : 47.500 euro.
WIS BEKIJK

Prachtig nieuwbouw duplexdakapp. met 2 zonneterrassen gelegen op de Kustlaan in hartje Zoute.

5970/DEVA
Nieuw, luxueus afgewerkt duplex appartement met een topligging in het hart van het Zoute op de Kustlaan ter hoogte van E. Ysayelaan vlakbij het Albertplein, gelegen in een moderne residentie met gevel in Carrara marmer. INDELING: 6 ° Verd: Inkom met gastentoilet en nutsberging. Zuidgerichte woonkamer uitgevend op het zonneterras met een prachtig open zicht over het Zoute .Prachtige doorkijkhaard. Volledig ingerichte open keuken met eethoek met toegang op het terras achteraan. 7° Verd: nachthal met toilet. 2 slaapkamers met aansluitende badkamers. Kelder.
WIS BEKIJK

Graag meer informatie

Top