×

Volg ons op:

Uw favoriet vastgoed 6

Hieronder vindt u al het vastgoed dat u bewaard heeft.

WIS ALLE FAVORIETEN PRINT DOORSTUREN

Luxueus afgewerkt appartement, zeer centraal gelegen aan de zonnekant van de Lippenslaan.

5555/DEVA
Luxueus afgewerkt appartement, zeer centraal gelegen aan de zonnekant van de Lippenslaan. Indeling: Inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Zonnige living (haard) met eethoek met zuid-westen oriëntatie. Door de loggia heeft u veel contact met de bruisende Lippenslaan. Volledig ingerichte open keuken voorzien van alle comfort ( Miele).Twee slaapkamers voor dubbel bed met ingemaakte kasten uitgevend op het zuid oosten gericht terras. 2 aansluitende douchekamers, waarvan 1 met stoomdouche en toilet. Kelder.
WIS BEKIJK

Autostaanplaats te koop in de Paul Parmentierlaan

5789/DEVA
Autostaanplaats te koop in de Paul Parmentierlaan tussen de Elizabetlaan en de Bayauxlaan.
WIS BEKIJK

Toegankelijke parkeerplaats met fietsenberging in een zijstraat van de Dumortierlaan.

5862/DEVA
Toegankelijke parkeerplaats ( 5m40 diep x 2m50 breed) met achterliggende fietsenruimte (1,5m x 2,1m) gelegen in een zijstraat van de Dumortierlaan vlakbij de Heilig Hartkerk. Toegankelijk met een helling.
WIS BEKIJK

Vernieuwd en zeer zonnig appartement met zicht op het Driehoeksplein gelegen op de Kustlaan vlakbij het strand.

5714/DEVA
Instapklaar appartement gelegen op de Kustlaan vlakbij het Driehoeksplein en de Zeedijk. INDELING: Inkom met gastentoilet. Zuid gerichte en lichtvolle woonkamer uitgevend op het zonnig terras met zicht op het Driehoeksplein. Volledige ingerichte open keuken. 2 ruime slaapkamers, waarvan inbouwkasten beiden uitgevend op het ruime terras achteraan. Derde slaapkamer met stapelbed & inbouwkast. 2 Mooie douchekamers met inloopdouche. Overname huur garage is mogelijk.
WIS BEKIJK

Recent app. (assistentiewoning) met ruim terras centrale ligging vlakbij het Zegemeer, de Lippenslaan en Scharpoord.

4745/DEVA
Recent app. (erkende assistentiewoning) in moderne stijl gelegen vlakbij het Zegemeer, Lippenslaan en Scharpoord.. INDELING: Inkom met technische ruimte. Leefruimte met oost oriëntatie uitgevend op het ruim zonneterras. Volledige ingerichte keuken ( Miele). Ruime slaapkamer met toegang tot het terras. Badkamer met ruime inloopdouche en toilet. Kelder en fietsenhaken. Parking te koop: 50.000€. Het appartement is volledig voorzien van assistentie domotica.
WIS BEKIJK

Nieuw appartement gelegen aan de zuidkant van het vernieuwde Burg. Fr. Desmidtplein. Gevelbreedte van ca. 8 meter.

5337/DEVA
Nieuw en ruim woonapp. in een hedendaags en stijlvol nieuwbouwproject gelegen aan de zuidkant van het vernieuwde Burg. Fr. Desmidtplein met open zicht vlakbij de Lippenslaan Zuidgericht terras van 2 meter diep. Gevelbreedte van ca. 8 meter. INDELING: Inkomhall met apart toilet. Zuidgerichte woonkamer met een gevelbreedte van ca. 8 meter uitgevend op het zonnige terras ( 2m diep – 11m²). Open volledig ingerichte keuken met C.V.-berging met aansluiting voor een wasmachine. 3 dubbele slpk., allen uitgevend op het terras achteraan. Master met annex badkamer met ligbad, toilet en dubbele lavabo. Duurzaam en energiezuinig appartement met vloerverwarming (warmtepomp) en zonnepanelen voorzien per appartement. Douchekamer met lavabo. Kelder en fietsenberging.
WIS BEKIJK

Graag meer informatie

Top